Serviciile pe care le punem la dispoziție:

Știm că nu te putem înlocui pe tine – familia rezidentului – și nici nu propunem asta, însă odată ajunși aici, cei dragi ție devin centrul preocupărilor personalului nostru.

Și asta tocmai pentru că serviciile pe care le oferim au fost clădite pe dorința noastră de a oferi îngrijire non-medicală și medicală într-un mediu cât mai apropiat de cel familial.

KINETOTERAPIE PERSONALIZATĂ

Recuperare individuală (post-operatorie și post-AVC) și masaj. Toate aceste servicii sunt menite să îmbunătățească și să mențină calitatea vieții celor dragi ție.

ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ PERSONALĂ

Serviciile de îngrijire și igienă personală sunt gândite pentru a-i ajuta pe rezidenți să se bucure de același stil de viață pe care l-ar avea dacă s-ar afla în sânul familiei.

AMBULANȚĂ PRIVATĂ

În cazul în care este nevoie, putem asigura transportul rezidenților cu ajutorul ambulanței.

CAZARE

Oferim camere în regim hotelier, single și double. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, telefon, internet și AC. De asemenea, în cazul în care este nevoie, putem pune la dispoziție și paturi medicale.

MASĂ

În restaurantul nostru intern sunt pregătite zilnic 3 mese și 2 gustări. Mesele pot fi servite fie în sala restaurantului, fie în saloane, meniul săptămânal fiind personalizat și elaborat de medicul centrului.

LA CERERE

Consultații la medici specialiști și medicină de familie: fie că e vorba de neurologie, psihiatrie sau mai degrabă dermatologie, oftalmologie sau diverse alte analize medicale.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ 24/7

Administrarea medicamentației conform schemelor de tratament, monitorizarea parametrilor fiziologici, tratamente perfuzabile și injectabile, recoltare analize. De asemenea, în cazuri de urgență, echipa noastră acționează cu maximă promptitudine și profesionalism.

ORGANIZAREA DE ACTIVITĂȚI CULTURALE

Proiecții de filme, muzică și cercuri literare. Așa cum aminteam tangențial undeva mai sus, pentru noi este foarte important ca rezidenții să continue să ducă o viață plină de sens, așa că am gândit o gamă variată de activități care să îi ajute să se bucure în continuare de lucrurile care le fac plăcere.

ORGANIZAREA DE FESTIVITĂȚI – ZILE DE NAȘTERE

Credem cu tărie că fiecare om e o combinație irepetabilă și unică de atomi, informații genetice, clipe frumoase și amintiri, așa că la căminul de bătrâni “Casa Sf. Petru” nu lăsăm nicio zi de naștere să treacă fără să o celebrăm așa cum se cuvinte.

PETRECERI TEMATICE

Fie că e vorba de Paște, Crăciun sau, de ce nu, Ziua Copilului, le oferim rezidenților noștri posibilitatea de a lua parte la petreceri tematice care să le aducă aminte că înaintarea în vârstă nu trebuie să însemne renunțarea la activitățile distractive.

SPĂLĂTORIE / CURĂȚĂTORIE

Pentru că noi credem că un spațiu dotat cu toate facilitățile necesare poate schimba calitatea vieții rezidenților, oferim, de asemenea, servicii de spălătorie și curățătorie profesioniste.

SUPRAVEGHERE VIDEO INTERNĂ

Știm că pentru tine e important ca persoanele dragi ție să fie tot timpul în siguranță și tocmai de aceea monitorizăm 24/24 fiecare spațiu din centru.

Hai să ne cunoaștem!

Indiferent că vrei să faci o rezervare, sau că ai o nelămurire, îți stăm la dispoziție!