Cămin bătrâni Ștefănești

Alături de noi – Căminul de bătrâni Casa SF Petru  din Ștefănești, părinții și bunicii dumneavoastră pot învăța că vârsta este doar o cifră și că bătrânețea nu este neapărat un sfârșit de drum. În centrul de pe care vi-l punem la dispoziție ne dăm tot interesul pentru ca viața vârstnicilor dragi vouă să devină mai ușoară, mai colorată și mai senină!

A ști cum să îmbătrânești este o capodoperă a înțelepciunii și unul din cele mai dificile capitole din marea artă de a trăi.” Henri Amiel

Împreună facem față provocărilor! ❤️
Suntem conștienți de faptul că înaintarea în vârstă nu înseamnă doar înțelepciunea unei vieți trăite, ci și o serie de probleme medicale care vin odată cu îmbătrânirea organismului. Tocmai de aceea, ne-am dorit un cămin privat care să aducă în același loc o gamă de servicii complete: cazare, mâncare, activități recreative și îngrijire medicală.

De ce căminul de bătrâni “Casa SF Petru” Ștefănești?

  • Pentru că ne pasă de adevărat! Cu devotament și afecțiune, cu grijă și compasiune pentru problemele și dificultățile persoanelor vârstnice, la Casa SF Petru , le vom dărui timpul și grija noastră pentru ca totul să fie așa cum vă doriți!
  • Garanția calității: în centrul de îngrijire pentru bătrâni din Ștefănești le punem oaspeților noștri la dispoziție un mediu curat, protejat, cu ajutor de specialitate, hrană proaspătă, activități recreative zilnice și un grad foarte înalt la capitolul socializare.
  • Facilitățile noastre fac din azilul de bătrâni din Ștefănești mai mult decât o casă pentru bătrâni, și mai mult un loc unde persoanele vârstnice pot trăi cu toată demnitatea. Casa SF Petru reprezintă pentru toți căminul perfect, un loc unde vârstnicii și-au găsit liniștea sufletească și psihică, unde alături de echipa noastră primesc o îngrijire de specialitate și eficientă.

Acte necesare la internare în căminul de bătrâni din Ștefănești:

✔ Copie CI persoana internată / rezident;
✔ Copie CI aparținător / rudă / membru familie;
✔ Card de sănătate pacient;
✔ Acte medicale cu diagnosticele și schema de tratament (analize medicale, scrisoare medicală, bilet externare spital).
✔ Acte medicale cu diagnosticele și schema de tratament (analize medicale, scrisoare medicală, bilet externare spital)

Galerie foto

Vrei să vezi mai multe fotografii?

Hai să ne cunoaștem!

Indiferent că vrei să faci o rezervare, sau că ai o nelămurire, îți stăm la dispoziție!